Top 7 ideale ontbijten voor de werkende vrouw

top 7 ontbijten werkende vrouwMeer en sneller, dat is vaak het motto van de hedendaagse uit huis werkende vrouw en moeder. Deze regel trekken we ook door in onze eetgewoonten. Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag, het energiepijl moet opgetrokken worden zodat we zonder problemen een nieuwe en vermoeiende dag kunnen aanvatten. Je zult zien dat het ochtenddipje rond tien uur vanaf nu verleden tijd is!

Het ideale ontbijt is dus snel gemaakt, laag aan calorieën en bezorgt je het maximale aan energie. De perfecte formule is een goede combinatie van proteïnen, omega 3 essentiële vetzuren, vezels en lage GI Koolhydraten. Plan je ontbijt goed van tevoren en zorg ervoor dat je de juiste ingrediënten voor handen hebt.

7 toppers

  1. Maak een omelet met twee eitjes, wat champignons en bladspinazie. Een proteïneboost om u tegen te zeggen!
  2. Volkoren pannenkoekjes met vers fruit en natuurlijke yoghurt, ideaal als familieontbijt.
  3. In kaneel gestoofd fruit met amaranth pap. Dit menu houdt je suikerspiegel op pijl en zorgt ervoor dat je voor de middag geen zin krijgt in zoetigheid. Ook aan vezels geen gebrek.
  4. Warme quinoa cornflakes met appel, kaneel en lijnzaad. Quinoa is een zaad met een hoge proteïnewaarde en kan in de grote supermarkten en gespecialiseerde bio- en gezondheidswinkels teruggevonden worden.
  5. Tofu gemengd met tomaat en verse kruiden. Een evenwichtige formule voor de vegetariërs onder ons. Tofu heeft als eigenschap een grote proteïnewaarde te hebben.
  6. Roerei met feta. lage GI Koolhydraten en rijk aan proteïnen om je de hele dag aan de gang te houden.
  7. Zuurdesem toast met avocado, tomaat en basilicum. Een perfecte combinatie tussen omega 3 verzuren en lage GI koolhydraten.