Hoe krijg je je ex terug in je armen?

ex terug krijgenWie bij een relatiebreuk het gevoel heeft dat er echt nog een toekomst is met zijn of haar ex en dus niet van zin is om zonder die persoon verder te gaan, kan zijn ex terug krijgen met enkele eenvoudige tips.

Eerst en vooral is het belangrijk om niet wanhopig te worden of je ex te stalken. Wanhopige mensen zijn niet aantrekkelijk en de kans dat je ex in dat geval naar je terugkomt is nihil. Wat je wel moet doen is verder gaan met je leven en tonen wat je ex kwijt is. Want pas als je iets niet meer hebt, besef je ten volle de waarde ervan. Kleed je mooi, verzorg jezelf, zorg dat je er geweldig uitziet, leef en vertel aan de wereld hoe fantastisch je het hebt. Zelfs wanneer je geen enkel contact meer hebt mag je er zeker van zijn dat je ex het te weten komt. Zeker in een wereld die bol staat van social media zoals facebook, netlog en twitter kan je er vanop aan dat je ex je nog volgt. Want dat doe jij toch ook bij je ex, nietwaar?

Als laatste dien je geduldig te zijn. Je ex zal maar al te snel beseffen dat hij je terug wil, maar zijn fout toegeven, kan net ietsje langer duren. Maar hem terug krijgen doe je zeker, als jij dan nog wil tenminste…