Mannen verleiden een koud kunstje?

mannen verleidenEr wordt gezegd dat vrouwen het gemakkelijker hebben dan mannen op het vlak van verleiden. Over het algemeen is dit ook waar. Toch vragen veel vrouwen zich af: hoe verleid je een man?

Het antwoord is door subtiele en ook minder subtiele signalen. Zorg ervoor dat de mannen die jij leuk vindt jou zien staan!

Vrouwen gebruiken veel meer lichaamstaal dan mannen en veronderstellen vaak verkeerdelijk dat mannen dit probleemloos kunnen lezen. Uit onderzoek blijkt dat slechts 1,6% van de mannen alle vrouwelijke verleidingssignalen herkent. We denken aan het hoofd lichtjes omhoog kantelen, door de haren strijken of je nek ontbloten. Subtiele vrouwelijke gebaren gaan dus aan heel wat mannen voorbij. Verleiden draait om uitstraling. Niets is zo aantrekkelijk voor een man als de glimlach van een vrouw. Probeer zijn blik te vangen. Lach verlegen of uitdagend en kijk weg. Als hij teruglacht heb je beet. De meeste mannen lezen dit signaal goed en gaan dan over tot verbale communicatie. Zelfvertrouwen is hierbij een sexy vaardigheid om te bezitten, wie goed in haar vel ziet, ziet er goed uit.

Verzorg jezelf, de juiste kleding kan je daar enorm bij helpen. Kleed je zo vrouwelijk mogelijk, zonder te overdrijven, combineer met hoge hakken en voel jezelf sexy. Kies de juiste lingerie om je zelfvertrouwen te boosten. Mannen houden over het algemeen niet van een overdadig gebruik van make-up. Het smaakt niet lekker en het geeft de indruk dat je je als vrouw niet durft te tonen. Hou je parfum subtiel.

Aandacht geven is de ultieme verleidingstechniek. Hou het ontspannen en relaxed en toon oprecht interesse in wat hem bezig houdt, wat hij doet in het leven en wat zijn hobby’s zijn.

Zeker niet het minst belangrijk is deze laatste tip. Probeer niet te hard. Niets is zo’n afknapper als wanhoop. Een man verleiden komt erop neer dat je hem zover krijgt dat hij jou wil verleiden!