Vrouwen versieren: enkele versiertips

vrouwen versierenWe staan er vaak van versteld, de methoden waarmee mannen op de proppen komen om vrouwen te versieren.

Vrouwen voelen zich instinctief aangetrokken tot mannen bij wie ze zich veilig, beschermd en geliefd voelen. Het heeft weinig te maken met uiterlijk, inkomen en zelfs niet met leeftijd. Als man aantrekkelijk zijn heeft alles te maken met je persoonlijkheid, je uitstraling en je presentatie. Alleen mannen die goed in hun vel zitten, op zichzelf vertrouwen en hun zaakjes goed geregeld hebben zijn in staat een vrouw te veroveren.

Laat je niet tot leugens verleiden. Je hoeft niet perfect te zijn, verzin zeker geen eigenschappen of lieg niet over je status of interesses. Blaas niet te hoog van de toren en laat de arrogantie achterwege. Je gaat in principe uit van het feit dat je een klassevolle vent bent dus gedraag je ook zo. Echte klasse schuilt in subtiliteit en daarmee kan je elke vrouw versieren.

Gevoelens delen is leuk, verhalen over je familie zijn fantastisch, maar laat het niet te melig klinken en hou het gespreksonderwerp leuk en luchtig. Net zoals jij als man valt voor haar vrouwelijkheid, verwacht zij van jou ook je mannelijke kant te leren kennen. Humor is goed, slapstick minder.

Treed haar toe bij gedeelde interesses, maar ga niet blindelings akkoord met alles wat ze zegt. Deel je haar mening niet, zie het dan als een uitdaging om elkaars mening erover te horen en te begrijpen. Laat haar het gesprek sturen zodat je makkelijk kan aansluiten en betrokken lijkt bij haar mening.

Stuur nooit één van je vrienden op haar af om haar duidelijk te maken dat je interesse hebt in haar. Laat zien dat je je eigen boontjes kan doppen.

Doe het rustig aan en probeer haar niet gelijk bij het eerste afspraakje in bed te krijgen, zo toon je respect voor haar en laat je haar blijken niet enkel op seksueel vlak tot haar aangetrokken te zijn.

Wees vooral jezelf en wees er trots op zo kan je alle vrouwen versieren die je maar wil.