Wat vrouwen willen

wat willen vrouwenSingle mannen opgelet! Dit artikel zal je helpen beter te begrijpen wat vrouwen echt willen en waar jij misschien de mist ingaat.

Wat zoeken vrouwen in een man? Een moeilijke vraag die zelfs voor een vrouw moeilijk te beantwoorden is. Laat staan dat je het als man zomaar moet weten!

Denk je dat vrouwen veeleisend zijn dan heb je het mis. Het enige dat een vrouw wil is een oprechte en betrouwbare levenspartner. Een man op wie ze kan bouwen. Meer niet.

Een man kan daaraan voldoen door te beschikken over een behoorlijke dosis zelfvertrouwen. Niet te verwarren met arrogantie, dominantie of machogedrag. Het volstaat een ontspannen houding uit te stralen die zegt dat je in staat bent de normale uitdagingen in het leven het hoofd te kunnen bieden.

Dit betekent niet dat alle gevoelens klakkeloos opzij geschoven moeten worden. Twijfel, angst en enige vorm van kwetsbaarheid maken je mens en mogen ook best aanwezig zijn.

Eeuwen geleden was het voor de man noodzaak en daarbij ook aangeboren om vertrouwen in eigen kunnen te kweken en uit te stralen. Het was nodig om te overleven. Mede door de hedendaagse verschuiving in de rolverdeling tussen man en vrouw is het voor de man niet altijd even gemakkelijk duidelijke tekenen te geven van mannelijk zelfvertrouwen. Om erachter te komen wat voor vlees ze in de kuip heeft zal een vrouw er zelf wel achter proberen komen hoe het zit op dat vlak.

Vrouwen bewonderen mannen die de wil tonen om tegenslagen en moeilijkheden te overwinnen en om doelen te bereiken zowel op het vlak van werk als sport of hobby’s. Laat zien dat je de emotionele uitdaging met haar durft aangaan. Dat je het aandurft haar te veroveren. Wanneer je hierin jezelf weet te overtreffen, win je de hoofdprijs, het meisje!